Tuotteista 93.0% heti Lahden varastosta! Hinnoissa kaikki verot
Jammaa.com - Suomalainen elektroniikan verkkokauppa
Soita asiakaspalveluun
Yhteystiedot Toimitusehdot Maksutavat Edut ja alennukset GDPR tietosuojalausunto Karttasijainti Käyttäjätuki Tuote- ja tekniikkartikkelit Käyttöohjeet ja Ajurit Usein Kysyttyä
KirjauduKatso edut ja rekisteröidy
Nyt ilmainen toimitus tilauksellesi

PERUUTUSKAMERAT, NÄYTÖT JA ASENNUSTARVIKKEET

VALVONTA

ACTIONKAMERAT JA KIINNIKKEET

AUTOON

PARISTOT

LELUT

KANNETTAVAT

PUHELIMEEN

TIETOKONEESEEN

TURVALLISUUS

MUUT

Luottoluokituksemme


Sertifikaatti Bisnode Finland Oy on vahvistanut kesäkuussa 2020 Jammaa.com-verkkokauppaa ylläpitävän Delivet Oy:n kuuluvan matalimman riskin luokkaan. Luokitus on vahvistettu vuosittain 2007 lähtien. Luokitus on paras neljästä mahdollisesta.

Myyjän paras mahdollinen riskiluokitus merkitsee asiakkaalle kilpailijoita luotettavampaa kaupankäyntiä, koska olosuhteet toiminnan jatkumiselle ja kehittämiselle ovat todistetusti olemassa.

Luotto-sertifikaatti Kesäkuussa 2019 vahvistettiin viimeksi luottoluokitus AAA.

Korkeimpaan AAA-ratingluokkaan kuuluu ainoastaan pieni osa (2.6%) suomalaisista yrityksistä.

Kansainvälinen luokitusjärjestelmä perustuu yrityksen toimintaan, taustaan, talouteen ja maksutapaan liittyvään informaatioon. Talouden analyysissä keskitytään kannattavuuden, maksuvalmiuden ja vakavaraisuuden arvioimiseen.

Suomen vahvimmat-logo Asiakastieto Oy on antanut Delivet Oy:lle Suomen Vahvimmat Yritykset -sertifikaatin tammikuussa 2008 ja se on vahvistettu vuosittain, viimeksi huhtikuussa 2019. 2013-2019 yritys on kuulunut Suomen Vahvimmat Platina-joukkoon.
Yrityksen vahvuus on mitattu Rating Alfa -luokituksella. 

Sertifikaattiin oikeutettu kuuluu Rating Alfan parhaisiin AAA tai AA+ -luokkiin, joihin yltää vain noin 10% kaikista yrityksistä. Tutkimusten mukaan näistä yrityksistä vain joka tuhannes joutuu maksuongelmiin vuoden kuluessa. 
Luotettava Kauppa-sertifikaatti Olemme saaneet Luotettava Kauppias-sertifikaatin 26.11.2010