Tuotteista 94.8% heti Lahden varastosta! Hinnoissa kaikki verot
Jammaa.com - Suomalainen elektroniikan verkkokauppa
Yhteystiedot Toimitusehdot Maksutavat Edut ja alennukset GDPR tietosuojalausunto Karttasijainti Käyttäjätuki Tuote- ja tekniikkartikkelit Käyttöohjeet ja Ajurit Usein Kysyttyä
Nyt ilmainen toimitus tilauksellesi

Checkout-banner

Luottoluokituksemme


aaa.JPG (127341 tavu(a)) Bisnode Finland Oy on vahvistanut kesäkuussa 2018 Jammaa.com-verkkokauppaa ylläpitävän Delivet Oy:n kuuluvan matalimman riskin luokkaan. Luokitus on vahvistettu vuosittain 2007 lähtien. Luokitus on paras neljästä mahdollisesta.

Myyjän paras mahdollinen riskiluokitus merkitsee asiakkaalle kilpailijoita luotettavampaa kaupankäyntiä, koska olosuhteet toiminnan jatkumiselle ja kehittämiselle ovat todistetusti olemassa.

Kesäkuussa 2018 vahvistettiin myös luottoluokitus AAA.

Korkeimpaan AAA-ratingluokkaan kuuluu ainoastaan pieni osa (2.6%) suomalaisista yrityksistä.

Kansainvälinen luokitusjärjestelmä perustuu yrityksen toimintaan, taustaan, talouteen ja maksutapaan liittyvään informaatioon. Talouden analyysissä keskitytään kannattavuuden, maksuvalmiuden ja vakavaraisuuden arvioimiseen.

Asiakastieto Oy on antanut Delivet Oy:lle Suomen Vahvimmat Yritykset -sertifikaatin tammikuussa 2008 ja se on vahvistettu vuosittain, viimeksi huhtikuussa 2019. 2013-2019 yritys on kuulunut Suomen Vahvimmat Platina-joukkoon.
Yrityksen vahvuus on mitattu Rating Alfa -luokituksella. 

Sertifikaattiin oikeutettu kuuluu Rating Alfan parhaisiin AAA tai AA+ -luokkiin, joihin yltää vain noin 10% kaikista yrityksistä. Tutkimusten mukaan näistä yrityksistä vain joka tuhannes joutuu maksuongelmiin vuoden kuluessa. 
Olemme saaneet Luotettava Kauppias-sertifikaatin 26.11.2010