Tuotteista 93.6% heti Lahden varastosta! Toimitukset reilusti Suomesta

Peruutuskamerat Kypäräkamerat Auto CD- ja DVD-soittimet Tarjouspaketit autoon LCD-näytöt autoon Valvontatekniikka LED-taskulamput Lisälaitteet autoon DRL-päivävalosarjat autoon MP3-Soittimet MP4-Soittimet FM-lähettimet Kuulokkeet Navigointi Nokia Lumia-tuotteet iPhone-varaosat iPod/iPhone-tarvikkeet Kauneus ja Hyvinvointi Digikamerat Rannekellot Tarvikkeet, kaapelit Muistinlaajennuskortit Akut ja akkulaturit Auton takalasitarrat Kotiteatteri Muut tuotteet
Yhteystiedot Toimitusehdot Maksutavat Edut ja alennukset Rekisteriseloste Karttasijainti Käyttäjätuki Tuote- ja tekniikkartikkelit Käyttöohjeet ja Ajurit Usein Kysyttyä
Yhteystiedot Toimitusehdot Maksutavat Edut ja alennukset Citydeal/Facediili-ohjeet Rekisteriseloste Karttasijainti

Luottoluokituksemme

Myyjän paras mahdollinen riskiluokitus merkitsee asiakkaalle kilpailijoita luotettavampaa kaupankäyntiä, koska olosuhteet toiminnan jatkumiselle ja kehittämiselle ovat todistetusti olemassa.


aaa.JPG (127341 tavu(a)) Bisnode Finland Oy on vahvistanut maaliskuussa 2017 Jammaa.com-verkkokauppaa ylläpitävän Delivet Oy:n kuuluvan matalimman riskin luokkaan. Luokitus on vahvistettu vuosittain 2007 lähtien. Luokitus on paras neljästä mahdollisesta.

Korkeimpiin AA- ja AAA-ratingluokkiin kuuluu ainoastaan pieni osa suomalaisista yrityksistä.

Kansainvälinen luokitusjärjestelmä perustuu yrityksen toimintaan, taustaan, talouteen ja maksutapaan liittyvään informaatioon. Talouden analyysissä keskitytään kannattavuuden, maksuvalmiuden ja vakavaraisuuden arvioimiseen.

Asiakastieto Oy on antanut Delivet Oy:lle Suomen Vahvimmat Yritykset -sertifikaatin tammikuussa 2008 ja se on vahvistettu vuosittain, viimeksi lokakuussa 2017. 2013-2017 yritys on kuulunut Suomen Vahvimmat Platina-joukkoon.
Yrityksen vahvuus on mitattu Rating Alfa -luokituksella. 

Sertifikaattiin oikeutettu kuuluu Rating Alfan parhaisiin AAA tai AA+ -luokkiin, joihin yltää vain noin 10% kaikista yrityksistä. Tutkimusten mukaan näistä yrityksistä vain joka tuhannes joutuu maksuongelmiin vuoden kuluessa. 
Olemme saaneet Luotettava Kauppias-sertifikaatin 26.11.2010