Tuotteista 92.4% heti Lahden varastosta! Hinnoissa kaikki verot
Jammaa.com - Suomalainen elektroniikan verkkokauppa
Soita asiakaspalveluun
Yhteystiedot Toimitusehdot Maksutavat Edut ja alennukset GDPR tietosuojalausunto Karttasijainti Käyttäjätuki Tuote- ja tekniikkartikkelit Käyttöohjeet ja Ajurit Usein Kysyttyä
KirjauduKatso edut ja rekisteröidy
Nyt ilmainen toimitus tilauksellesi

PERUUTUSKAMERAT, NÄYTÖT JA ASENNUSTARVIKKEET

VALVONTA

ACTIONKAMERAT JA KIINNIKKEET

AUTOON

PARISTOT

LELUT

KANNETTAVAT

PUHELIMEEN

TIETOKONEESEEN

TURVALLISUUS

MUUT

Traxter LUX NiskatukiDVD/peli-laitteisto

Traxter LUX NiskatukiDVD/peli-laitteisto

Takapenkki hiljaiseksi


310.00 €RatingRatingRatingRatingRating
Toimitusaika

Tekonahkaiset luxus-niskatyynyt 7-tuumaisilla laajakuva -LCD-näytöillä 2 kpl ja DVD- ja CD-soittimella. Lisänä pelikone ja IR-sekä FM-lähetin! Vaihda tylsä automatka hauskaksi ja nautinnolliseksi kokemukseksi takapenkkiläisille.
Lisäkuva Traxter LUX NiskatukiDVD/peli-laitteisto Lisäkuva Traxter LUX NiskatukiDVD/peli-laitteisto Lisäkuva Traxter LUX NiskatukiDVD/peli-laitteisto

Tekniset tiedot:

Niskatuet:
Materiaali: keinonahka, Väri: Musta

Levyt/tuetut formaatit: Levyt: DVD, DVD-R/RW, VCD, CD, Tiedostot: DVD, CD, MP3, MP4-MPEG 1 ja 2, AVI-MPEG4, JPEG, DivX, Video System: PAL / NTSC / Auto

Näytöt:
Näyttö: 7 tuuman TFT LCD, Kuvasuhde: 16:9, Tarkkuus: 800x480 RGB pikseliä, Kirkkaus: 350 cd/m2, Kontrasti: 300:1

Liitännät: (vain päämonitorissa)
USB-portti, Muistikortti-liitäntä (SD / MMC / MS), 3,5 mm kuulokeliitäntä, 3,5 mm plugi A/V IN, RCA A/V IN

Käyttöjännite: 12V DC · Käyttöliittymän kieli: Englanti · Niskatukien Mitat: 139mm x 254mm x 216mm (syvyys x leveys x korkeus), tolppien etäisyys: 114mm - 177mm · Muuta: A/V Johdon pituus: 419cm, tolppien mitat: 165mm x 15mm (pituus x halkaisija)
Kommentit:
Tässä niskatuki-DVD-soittimessa on yksi sisäänrakennettu aluevapaa DVD-soitin ja 2 monitoria, joissa hyvä näytön tarkkuus 800 x 480 pikseliä - selkeä videotoisto. LCD-näyttöjen suojana on vetoketjulla varustettu suoja, joka samalla vähentää varkaiden kiinnostusta laitteita kohtaan.

Laitteistossa on myös mukana sisäänrakennettu pelikone! Voit pelata yli 30 eri peliä (mukana) - ne pitävät lapset taatusti viihdytettyinä pitkän ajomatkan tai ruuhkan aikana.

Niskatukinäytöt voivat käyttää myös rakennettua A/V-tuloa ääni-tai kuvalähteen liitäntänä.Siinä on jopa USB-liitäntä ja SD-korttipaikka, joten voit toistaa kaikkia suosikki MP3-, MP4-, DivX-AVI-tiedostoja ilman että tarvitset DVD tai CD-levyjä mukanasi. Sisäänrakennettu FM-lähetin siirtää äänen langattomasti autostereoihisi ja IR-lähetin esim. kuulokkeihisi.
Toimitussisältö: 1 x DVD-soitin, jossa 7 tuuman näyttö, 1 x 7 näyttö, kaukosäädin, käyttöohje (engl.), A/V IN -kaapeli, välijohto, pelit -cd, videopeliohjain (langaton)
Toimituskulu 8€ määrästä riippumatta. Mahdollinen Postiennakkomaksu lisätään.