Jammaa.com - Suomalainen elektroniikan verkkokauppa Jammaa.com 20 vuotta
TOIMITUSTILANNE 22.02 15:44
92.9% tuotteista
heti Lahden varastosta!

PERUUTUSKAMERAT, NÄYTÖT JA ASENNUSTARVIKKEET

VALVONTA JA ERIKOISKAMERAT

AUTOON

ACTIONKAMERAT JA KIINNIKKEET

PARISTOT

KANNETTAVAT

PUHELIMEEN

TIETOKONEESEEN

TURVALLISUUS

MUUT

muut tuotteet

Otsonointikäsittely autoon tai kiinteistöön

OTS7000

Otsonointikäsittely autoon tai kiinteistöön

Poistaa hajut ja bakteerit tehokkaasti


40.00
Toimitusaika

Ilmainen toimitus

Lahden seudulle tarjoamme otsonointikäsittelyä autoihin, koteihin ja muihin kiinteistöihin. Hinta on käsittelyn hinta 3 tuntia autolle toimipaikassamme tai vuorokauden vuokra noudettaessa.

Tekniset tiedot:

Otsonaattori, hajun poistaja.

7000mg/h tehokas ja pieni kooltaan.

Otsoni on luonnon oma desinfiointi aine. Sitä on aina ulkoilmassa, varsinkin ukonilman jälkeen, sitä on erityisen runsaasti. Otsoni on noin 1300 kertaa tehokkaampi hapetin kuin esimerkiksi kloori.

Miten otsoni toimii?
Otsonoinnin vaikutus perustuu otsonin epästabiiliin tilaan verrattuna happikaasuun, joka vaikuttaa sen kykyyn luovuttaa rakenteestaan yksi happiatomi, jolloin otsoni toimii voimakkaan hapettimena. Klooriin verrattuna otsoni on 1300 kertaa tehokkaampi.

PLUG AND PLAY · VAROITUSTARRAT SUOMEKSI · KÄYTTÖOHJE SUOMEKSI · TEHOKAS 7000 mg / h · ILMAN OTSONOINTIIN · AJASTIN 0-30min. · MYÖS HOLD ASENTO, (PÄÄLLÄ KOKO AJAN) · VALMISTUSMAA EU. · POISTAA PALOVAURIOHAJUJA, KEMIKAALIHAJUJA YMS. VAIKEITA HAJUJA, HOMEHAITTOJEN POISTOON MM. OMAKOTITALOISSA · POISTAA VIHANNEKSISTA JA HEDELMISTÄ EPÄPUHTAUKSIA, HOMETTA, VIRUKSIA, BAKTEEREITA, YMS.· POISTAA HAJUT AUTOSTA, VENEESTÄ, KELLAREISTA YMS. · DESINFIOI MM. SAUNAN JA PESUTILAT · RUOSTUMATON TERÄSKUORI · KÄYTTÄJIÄ OVAT MM. KUNNAT, KAUPUNGIT, AUTOKAUPPIAAT, LINJA-AUTO LIIKENNÖITSIJÄT, RAKENNUS FIRMAT, SIIVOUSLIIKKEET, HOTELLIT, MOTELLIT, LEIRINTÄALUEET, RAKENNUSKONEVUOKRAAMOT YMS. YMS. · ERITTÄIN HELPPO JA YKSINKERTAINEN KÄYTTÄÄ.
Kommentit:
Huomaa, että:
- käsittely paikan päällä toimitilassamme Lahdessa Viilaajankatu 5:ssä ja vuokraus vain Lahden seudulle nouto/palautus Viilaajankatu 5, Lahti.
- tuotteen hinta on käsittely/vuokra, ei laite
Toimituskulu: 0.00€ määrästä riippumatta. Mahdollinen Postiennakkomaksu lisätään.
Toimitustapaoletus: Posti 16-paketti .