Lahden alueella myös (omien laitteidemme) asennuspalvelu. Kysy!
Nyt ilmainen toimitus tilauksellesi
Jammaa.com - Suomalainen elektroniikan verkkokauppa Jammaa.com 18 vuotta
TOIMITUSTILANNE 14.08 0:06
92.0% tuotteista
heti Lahden varastosta!

PERUUTUSKAMERAT, NÄYTÖT JA ASENNUSTARVIKKEET

VALVONTA JA ERIKOISKAMERAT

AUTOON

ACTIONKAMERAT JA KIINNIKKEET

PARISTOT

LELUT

KANNETTAVAT

PUHELIMEEN

TIETOKONEESEEN

TURVALLISUUS

MUUT

< Muut tuotteet

Karaokemikseri-setti Traxter N3

N3


logo
Karaokemikseri-setti Traxter N3

Laadukas ääni


59.00 €
Toimitusaika

Langattomalla mikrofonilla, myös johdolla. Liitännät kahdelle mikrofonille, kaiku ja äänenvärin säätö.
Lisäkuva Karaokemikseri-setti Traxter N3 Lisäkuva Karaokemikseri-setti Traxter N3 Lisäkuva Karaokemikseri-setti Traxter N3

Tekniset tiedot:

Sisääntulot: 2 x 6.3 mm plugi mikrofoni, 2x RCA ääni, 1 x RCA video, 1 x DC 12 V · Liitinlähdöt: 2 x RCA ääni, 1 x RCA video · Säädöt: 2 x mikrofoni volume, 1 x äänenväri, 1 x taustamusiikki, 1 x kaikuefekti · Mitat: P 140 mm X L 85 mm X K 40 mm · Käyttöjännite: 12 VDC
Kommentit:
Tämä karaokemikseri-setti sopii täydellisesti minkä tahansa stereoäänen yhdistämiseen. Siinä on ääni- ja videotulot sekä -lähdöt - helppokäyttöinen ja kestävä vahvistin. Tausta-musiikin äänenvoimakkuuden säätö ja mikrofonin äänenvärin ja kaiun säätö. 2 mikrofonin tuloa omilla äänenvoimakkuuden säädöillään. Echo-karaoke-mikseri on suunniteltu laadukkaaseen äänentoistoon, jossa on laaja dynaaminen alue ja matala kohinataso.

Huomaa, että mikrofonia voidaan käyttää joko langallisena tai langattomana; mukana on mikrofonin liittimeen liitettävä lähetin ja mikseriin liitettävä vastaanotin. Äänenlaatu on parempi langallisena, mutta langattomuus antaa juhlissa erilaista liikkuvuutta vaikka tanssin pyörteisiin.
Toimitussisältö: Mikseri, verkkomuuntaja, mikrofoni, lähetin/vastaanotin, mikrofonikaapeli, RCA-audio/videokaapelit, manuaali (engl.)
Toimituskulu 6€ määrästä riippumatta. Mahdollinen Postiennakkomaksu lisätään.
Hakusi ei palauttanut yhtään artikkelia!