Jammaa.com - Suomalainen elektroniikan verkkokauppa Jammaa.com 20 vuotta
TOIMITUSTILANNE 25.09 6:59
92.1% tuotteista
heti Lahden varastosta!

PERUUTUSKAMERAT, NÄYTÖT JA ASENNUSTARVIKKEET

VALVONTA JA ERIKOISKAMERAT

AUTOON

ACTIONKAMERAT JA KIINNIKKEET

PARISTOT

LELUT

KANNETTAVAT

PUHELIMEEN

TIETOKONEESEEN

TURVALLISUUS

MUUT

seuranta

GPS-paikannin ajoneuvoon Traxter GT02

GT02


logo
GPS-paikannin ajoneuvoon Traxter GT02

SMS- ja onlinetiedustelut


39.00€
Toimitusaika

Helppokäyttöinen GPS-paikannin ajoneuvoihin. Alue- ja nopeushälytykset. Ilmainen SMS-sijaintikysely ja edullinen online-palvelu selaimessa tai älypuhelinsovelluksessa.

Tekniset tiedot:

Reaaliaikainen ilmainen seuranta tekstiviestillä, maksullinen (10€/v) selaimella tai älypuhelimella (Android ja iOs) · Reitin historiaseuranta · Aluerajoitukset · Alhaisen virran hälytys · Ilmaisinvalot · Tukee vain GSM 2G -verkkoa (ei 3G/4G)  

GSM-taajuudet: GSM 850/900/1800/1900MHZ · GPS-siru: UBLOX7020 · GPS-herkkyys: - 162Db · Sijainnin tarkkuus: 10 metriä, 2D RMS · Aika-tarkkuus: satelliitti-ajan 1 mikrosekuntisuuntainen synkronointi · Käyttölämpötila: -20 ° - 55 ° C · Käyttökosteus: 5% - 95% Ei-kondensoituva · Käyttäjännite: 9-40V · Satelliitit: GPS / Glonass / Galileo / Compass neljä eri satelliittia · Geo Fence Alarm · Ylinopeuden hälytys · ACC:n avulla käynnistys havaitaan · Koko: 9 x 3.2 cm
Kommentit:
Helppokäyttöinen ja edullinen GPS-paikannuslaite, jossa ilmainen SMS-sijaintitiedustelu ja edullinen online-käyttö selaimella tai älypuhelinsovelluksella! Muutamassa minuutissa näkyviin kytkemisestä. Huomaa, että laite tukee vain 2G-yhteyksiä! Yhteys on lukittava 2G-verkkoon ennen käyttöä - lisätietoa palveluntarjoajalta.

Jos haluat tilata maksullisen palvelun, tilaa ensin laite ja ostoskori suosittelee seurantapalvelua. Lisää se koriin niin tilaamme palvelun sinulle ja aktivoimme tilin antamillasi tiedoilla. Pyydämme huomioimaan, että emme voi tehdä tilausta seurantapalvelusta postiennakolla vaan se on maksettava ennakkoon.
Toimitussisältö: Paikannin, johtosarja, virrantasaaja/alennin
Toimituskulu: 4.00€ määrästä riippumatta. Mahdollinen Postiennakkomaksu lisätään.
Toimitustapaoletus: Posti 16-paketti .