Asiakaspalvelu lomalla, toimitukset normaalisti.
Jammaa.com - Suomalainen elektroniikan verkkokauppa Jammaa.com 20 vuotta
TOIMITUSTILANNE 20.07 4:07
91.6% tuotteista
heti Lahden varastosta!

PERUUTUSKAMERAT, NÄYTÖT JA ASENNUSTARVIKKEET

VALVONTA JA ERIKOISKAMERAT

AUTOON

ACTIONKAMERAT JA KIINNIKKEET

PARISTOT

KANNETTAVAT

PUHELIMEEN

TIETOKONEESEEN

TURVALLISUUS

MUUT

seuranta

GPS Tracker autoon ja moottoripyörään

G550


logo
lisakuva
lisakuva
lisakuva
lisakuva
lisakuva

Voit nähdä reitin online


104.00
Toimitusaika

Katso vastaava tuote

Suojaa moottoripyöräsi, autosi ja työkoneesi GPS paikantimella. Piirtää karttaa vaikka reissuvideota varten. SIM-kortti tarvitaan (esim Prepaid). Helppo asennus ja seuranta. Suomenkielinen ohje ladattavissa. Ilmainen elinikäinen lisenssi web ja mobiili.

Tekniset tiedot:

Verkko: GSM / GPRS / GPS · 3G: 850/900/1800/1900MHz - GSM / GPRS-moduuli: Class12, TCP / IP · mikrofoni · Käyttölämpötila: -25-60ºC · Kosteus enint: 5-95%, ei kondensaatiota  · Virtalähde: sisäänrakennettu akku tai auton akku  · Sisäisen akun kapasiteetti: 450 mAh 

GPS 
Vastaanotin Moduuli: MT3326  · GPS Kanavat: 20 · GPS Herkkyys: -159 dBm  · GPS-tarkkuus: 5 Meter  · Kylmäkäynnistys: 38s  · Lämminkäynnistys: 15s  · Kuumakäynnistys: 2s 

Hälytykset ja turvatoiminnot
Reaaliaikainen seuranta ikuisesti ilmaisessa tracksolid.com-palvelussa ja sovelluksella · Polttonesteen ja/tai öljyn syötön katkaisu etänä · SOS  · puheenseuranta  · kiihtyvyysanturi 

Liitännät: 1x SIM-korttipaikka - 1x GSM 

Mitat: 106x54x20mm (L x L x S) · Paino: 84g
Kommentit:
Käyttöä varten tarvitaan esim. Prepaid -data-liittymäkortti (numero ei saa olla salattu, PIN-koodi tulee olla poistettu ja numero aktivoitu).

Laite on suunniteltu käytettäväksi ajoneuvoissa ja moottoripyörissä. Lisää turvaa ja suojaa varkauksilta. 
Tiedät koko ajan missä ajoneuvo on reaaliajassa. Sijaintitietoa seurataan tekstiviestein ja GPRS-yhteydellä (TCP). Laitteessa  on sisäänrakennettu GSM-ja GPS-antenni, joten tiedot ovat erittäin tarkkoja. Tämän trackerin avulla voit seurata ajoneuvon tilaa reaaliaikaisesti ja voit myös mm. sammuttaa moottorin tarvittaessa etänä. 

Lisäominaisuutena mukana on SOS-painike, jonka avulla voit saada lähetettyä avunpyynnön, kun olet autossa hätätilanteessa. Sinun on helppo saada visuaalinen tieto, joka auttaa sinua ja poliisia jos auto on varastettu. Laitteella voit myös seurata lapsiasi tai työtekijöitäsi. Laitteessa  on sisäänrakennettu akku ja se voidaan asentaa autoon (kuorma, rekka, henkilö...-) tai moottoripyörään.

Helpoimmillaan laitteen asennus on: plusvirtaa punaiseen johtoon ja maata mustaan - tracksolid.com -sivulle annetaan laitteeseen painettu IMEI-koodi ja laite on näkyvissä kartalla. Sen etenemistä, nopeutta ja muuta voidaan seurata sen kummempia asetuksia tekemättä. Tarvitaan vain SIM-kortti.

Toimitussisältö: GPS Tracker, Sulake, Mikrofoni, SOS -painike, virtakaapeli, Rele, Käyttöohje (engl., suomenkielinen ladattavissa)
Toimituskulu: 6.00€ määrästä riippumatta. Mahdollinen Postiennakkomaksu lisätään.
Toimitustapaoletus: Posti 16-paketti .

Muut ryhmän tuotteet


LUE AIHEESTA

GPS-paikannus ja sen perusteet

Global Positioning System (GPS) -teknologia on vallannut paikkansa arkipäivän elämässämme, erityisesti autoilun saralla.

GPS-paikantimet auton varkaudenestossa: Moderni turvallisuusinnovaatio

Miten GPS-paikannin auton varkaudenestossa toimii ja mitä etuja se tarjoaa auton omistajille.