Uutta! Katso täällä meneillään olevat huutokauppamme!
Tuotteista 91.8% heti Lahden varastosta! Hinnoissa kaikki verot
Jammaa.com - Suomalainen elektroniikan verkkokauppa
Soita asiakaspalveluun

PERUUTUSKAMERAT, NÄYTÖT JA ASENNUSTARVIKKEET

VALVONTA

ACTIONKAMERAT JA KIINNIKKEET

AUTOON

PARISTOT

LELUT

KANNETTAVAT

PUHELIMEEN

TIETOKONEESEEN

TURVALLISUUS

MUUT

< Autopaketit

Langaton peruutuskamerasetti 4.3 tuumaa

Langaton peruutuskamerasetti 4.3 tuumaa

Nyt uudella, paremmalla lähettimellä ja kiinnityksellä


127.00 €RatingRatingRatingRatingRating
Toimitusaika

Helposti asennettava langaton peruutuskamerasetti henkilö- ja pakettiautoon. Näytölle virta tupakansytytinliitännästä, kameralle ja lähettimelle peruutusvalosta. Tehokas ja häiriövapaa langaton yhteys.
Lisäkuva Langaton peruutuskamerasetti 4.3 tuumaa Lisäkuva Langaton peruutuskamerasetti 4.3 tuumaa Lisäkuva Langaton peruutuskamerasetti 4.3 tuumaa Lisäkuva Langaton peruutuskamerasetti 4.3 tuumaa Lisäkuva Langaton peruutuskamerasetti 4.3 tuumaa Lisäkuva Langaton peruutuskamerasetti 4.3 tuumaa

Tekniset tiedot:

Kamera: Kuvakulma: n. 120 astetta · Käyttöjännite: 12 volttia 1A · Virrankulutus: <250 mA · Langaton etäisyys: Jopa 50 metriä · Taajuus: 2414 +/- 0.3 MHz · Käyttölämpötila: -20 ~ -50­°C

Näyttö: 4.3 tuumaa · Resoluutio: 480 x 234 pikseliä · Käyttöjännite: 12 VDC 1A · Imukuppikiinnitin
Kommentit:
Pakkauksessa on kaksi eri kiinnikettä kameran asennukseen; rekisterikilven taakse tai rekisterikilven valolippaan. Virta otetaan näytölle joko pakkauksen tupakansytytinadapterilla tai kiinteästi erillisellä DC-johdolla.

Jos peruutusvalon jännite on alempi kuin 12 volttia (LED), on suositeltavaa tehdä relekytkentä. Samoin, jos auton vikailmaisin ilmoittaa viallisesta pakkivalosta tms. Pakkauksen ohjekirjasesta poiketen apuviivasto ja normaali/peilikuva asetetaan ohjauslangoilla (kts. lisäkuva)
Toimitussisältö: Näyttö, kamera, langaton lähetin, tupakansytytinadapteri, imukuppikiinnitin, kamerakiinnitin 2, manuaali (engl.)
Toimituskulu 7€ määrästä riippumatta. Mahdollinen Postiennakkomaksu lisätään.
Hakusi ei palauttanut yhtään artikkelia!