Nyt ilmainen toimitus tilauksellesi
Jammaa.com - Suomalainen elektroniikan verkkokauppa
TOIMITUSTILANNE 31.07 22:10
91.3% tuotteista
heti Lahden varastosta!

PERUUTUSKAMERAT, NÄYTÖT JA ASENNUSTARVIKKEET

VALVONTA

ACTIONKAMERAT JA KIINNIKKEET

AUTOON

PARISTOT

LELUT

KANNETTAVAT

PUHELIMEEN

TIETOKONEESEEN

TURVALLISUUS

MUUT

< Autopaketit

4.3 tuuman langaton peruutuskamerasetti

4.3 tuuman langaton peruutuskamerasetti

Nyt uudella, paremmalla lähettimellä ja kiinnityksellä


Tarjous 99.00 €

(127.00)

RatingRatingRatingRatingRating
Toimitusaika

Helposti asennettava langaton peruutuskamerasetti henkilö- ja pakettiautoon. Näytölle virta tupakansytytinliitännästä, kameralle ja lähettimelle peruutusvalosta. Tehokas ja häiriövapaa langaton yhteys.
Lisäkuva 4.3 tuuman langaton peruutuskamerasetti Lisäkuva 4.3 tuuman langaton peruutuskamerasetti Lisäkuva 4.3 tuuman langaton peruutuskamerasetti Lisäkuva 4.3 tuuman langaton peruutuskamerasetti Lisäkuva 4.3 tuuman langaton peruutuskamerasetti Lisäkuva 4.3 tuuman langaton peruutuskamerasetti

Tekniset tiedot:

Kamera: Kuvakulma: n. 120 astetta · Käyttöjännite: 12 volttia 1A · Virrankulutus: <250 mA · Langaton etäisyys: Jopa 50 metriä · Taajuus: 2414 +/- 0.3 MHz · Käyttölämpötila: -20 ~ -50­°C

Näyttö: 4.3 tuumaa · Resoluutio: 480 x 234 pikseliä · Käyttöjännite: 12 VDC 1A · Imukuppikiinnitin
Kommentit:
Pakkauksessa on kaksi eri kiinnikettä kameran asennukseen; rekisterikilven taakse tai rekisterikilven valolippaan. Virta otetaan näytölle joko pakkauksen tupakansytytinadapterilla tai kiinteästi erillisellä DC-johdolla.

Jos peruutusvalon jännite on alempi kuin 12 volttia (LED), on suositeltavaa tehdä relekytkentä. Samoin, jos auton vikailmaisin ilmoittaa viallisesta pakkivalosta tms. Pakkauksen ohjekirjasesta poiketen apuviivasto ja normaali/peilikuva asetetaan ohjauslangoilla (kts. lisäkuva)
Toimitussisältö: Näyttö, kamera, langaton lähetin, tupakansytytinadapteri, imukuppikiinnitin, kamerakiinnitin 2, manuaali (engl.)
Toimituskulu 7€ määrästä riippumatta. Mahdollinen Postiennakkomaksu lisätään.
Hakusi ei palauttanut yhtään artikkelia!