Asiakaspalvelu lomalla, toimitukset normaalisti.
Jammaa.com - Suomalainen elektroniikan verkkokauppa Jammaa.com 20 vuotta
TOIMITUSTILANNE 20.07 2:52
91.6% tuotteista
heti Lahden varastosta!

PERUUTUSKAMERAT, NÄYTÖT JA ASENNUSTARVIKKEET

VALVONTA JA ERIKOISKAMERAT

AUTOON

ACTIONKAMERAT JA KIINNIKKEET

PARISTOT

KANNETTAVAT

PUHELIMEEN

TIETOKONEESEEN

TURVALLISUUS

MUUT

Autopaketit - langattomat

5.0 tuuman WiFi-langaton peruutuskamerasetti

5100WX


logo
lisakuva
lisakuva
lisakuva

Kaksi näytön kiinnitintä - imukuppi ja kojetaulu


135.00RatingRatingRatingRatingRating
Toimitusaika

Helposti asennettava langaton peruutuskamerasetti henkilö- ja pakettiautoon. Näytölle virta tupakansytytinliitännästä, kameralle ja lähettimelle peruutusvalosta. Tehokas, salattu ja häiriövapaa digitaalinen langaton yhteys.

Tekniset tiedot:

Kamera:
Kuvakenno: 1/3" cmos 1058 · Teholliset pikselit: 976*592p Kuvakulma: n. 150 astetta · Vedenpitävyysluokitus: IP67 · Käyttöjännite: 12-24V 1A · Teho: 1W · Langaton etäisyys: Jopa 30 metriä · Taajuus: 2.38 MHz · Käyttölämpötila: -30 ~ -50­°C

Näyttö: 5.0 tuumaa · Resoluutio: 800TVL · Luminanssi: 450cd/m2 · Kontrasti: 350:1 · Käyttöjännite: 12-24 VDC 1A · Tarra- ja imukuppikiinnitys · Sertifiointi: CE, FCC
Kommentit:
Kameralle on kiinnike asennukseen rekisterikilven valolippaan. Virta otetaan näytölle joko pakkauksen tupakansytytinadapterilla tai kiinteästi erillisellä DC-johdolla.

Jos peruutusvalon jännite on alempi kuin 12 volttia (LED), on suositeltavaa tehdä relekytkentä. Samoin, jos auton vikailmaisin ilmoittaa viallisesta pakkivalosta tms.
Toimitussisältö: Näyttö, kamera, 2 x DC-johto liittimellä, ryöstäjät, tupakansytytinadapteri, manuaali (suomi, englanti)
Toimituskulu: 8.00€ määrästä riippumatta. Mahdollinen Postiennakkomaksu lisätään.
Toimitustapaoletus: Posti 16-paketti .

LUE AIHEESTA

Peruutuskameran valinta

Peruutuskamerat ovat hyvin suosittuja niin asuntoautoissa, kuorma-autoissa kuin henkilöautoissakin. Traktoriin, kuormaajaan, trukkiin tai vaikka puimuriin asennettava peruutuskamera lisää turvallisuutta ja säästää vaivaa.