Asiakaspalvelu lomalla, toimitukset normaalisti.
Jammaa.com - Suomalainen elektroniikan verkkokauppa Jammaa.com 20 vuotta
TOIMITUSTILANNE 20.07 3:57
91.6% tuotteista
heti Lahden varastosta!

PERUUTUSKAMERAT, NÄYTÖT JA ASENNUSTARVIKKEET

VALVONTA JA ERIKOISKAMERAT

AUTOON

ACTIONKAMERAT JA KIINNIKKEET

PARISTOT

KANNETTAVAT

PUHELIMEEN

TIETOKONEESEEN

TURVALLISUUS

MUUT

varkaussuoja

PIR-liiketunnistin 2024 5-24V

2024


logo
lisakuva
lisakuva

Paljon käyttösovelluksia


14.00
Toimitusaika

Tällä PIR-liiketunnistimella voit esim. sytyttää valot, kun ihminen (tai jokin muu elävä) tulee tunnistimen vaikutuspiiriin. Soveltuu esim. autotallin valojen (5-24V) sytyttämiseen, kun joku tulee sisään. Voidaan käyttää myös soveltuvin osin valvontalaitteiden osana.

Tekniset tiedot:

Materiaali: muovi · Väri: valkoinen · Käyttöjännite: 5V-24V · Lähtövirta: <4A · Viive: 15s · Käyttölämpötila: -20? - +50? · Staattinen virta: <50?A · Induktioetäisyys: 4m · Induktiokulma: 120° · Liitäntätyyppi: DC-liitäntä 5.5mm DC-pistoke · Anturin koko: 5x2x1.2cm · Kaapelin pituus: 62 cm
Kommentit:
Liiketunnistin, jossa hyvä herkkyys, integroitu piiri. Se yhdistää automaation, kätevän turvallisuuden, säästää energiaa ja muita käytännöllisiä toimintoja. Se hyödyntää ihmisen infrapunavirtaa ohjaussignaalilähteenä ja käynnistää releen kautta virran heti, kun joku tai jokin lämpöä tuottava tulee tunnistuskenttään. Se tunnistaa päivän ja yön automaattisesti. Se on helppo asentaa ja sitä voi käyttää laajasti.

Viive (15s), jolloin se katkaisee virran, kun pääset sisään / ulos vaikutusalueelta.

Käyttökohteet: Automaattiset valaistuskäytävät, kylpyhuone, kellari, varasto, autotalli ja muut paikat, automaattinen tuuletuspuhallin ym. ym. Lämpötilan kompensointi: lämpötilakompensointipiiri, vähentäen vaikutuksen tunnistusetäisyyttä jos vallitseva lämpötila nousee tai laskee.
Toimitussisältö: Anturi
Toimituskulu: 4.00€ määrästä riippumatta. Mahdollinen Postiennakkomaksu lisätään.
Toimitustapaoletus: Postin Pikkupaketti perille .

Muut ryhmän tuotteet