Tuotteista 91.8% heti Lahden varastosta! Hinnoissa kaikki verot
Jammaa.com - Suomalainen elektroniikan verkkokauppa
Soita asiakaspalveluun
Yhteystiedot Toimitusehdot Maksutavat Edut ja alennukset GDPR tietosuojalausunto Karttasijainti Käyttäjätuki Tuote- ja tekniikkartikkelit Käyttöohjeet ja Ajurit Usein Kysyttyä
KirjauduKatso edut ja rekisteröidy

PERUUTUSKAMERAT, NÄYTÖT JA ASENNUSTARVIKKEET

VALVONTA

ACTIONKAMERAT JA KIINNIKKEET

AUTOON

PARISTOT

LELUT

KANNETTAVAT

PUHELIMEEN

TIETOKONEESEEN

TURVALLISUUS

MUUT

< Kuvaustarvikkeet

Videokameran olkateline/handsfree

Videokameran olkateline/handsfree

Vakaa kuva ja kädet vapaana


69.00 €
Toimitusaika

Erittäin kätevä, harraste- ja ammattikäyttöön suunniteltu kameran olkatuki, joka vapauttaa käden kameran hallintaan sekä antaa vakautta esim. action-kohtauksiin. Jousi tasaa kuvaa esim. juoksukohtauksia kuvatessa.
Lisäkuva Videokameran olkateline/handsfree Lisäkuva Videokameran olkateline/handsfree

Tekniset tiedot:

Yhteensopivuus: Tässä laitteessa on säädettävissä asennuspala joita voidaan kiinnittää minkä tahansa kamera standardiin jalustakiinnikkeseen.

6 kg · Mukavuus: Pehmustettu olkapään ja vatsan tuki sekä runkohihna, jolla voit jakaa kameran painon tasaisesti koko keholle ja maksimoida mukavuuden. Hihna, joka kiertää kehosi on helppo laittaa, helppo säätää, ja kiinnikkeet voidaan irrottaa vaivattomasti. Materiaali: ABS/KK6+ lasikuitu · Paino: 988 g

Hihnat tukevat selässä mahdollisimman alhaalta. Teline pitää videokameran silmien tasolla koko ajan. Voit ottaa tasaista ammattimaista videota, myös liikkeessä. Kevyt ja kompakti, vakaa ja monipuolinen.
Toimituskulu 8€ määrästä riippumatta. Mahdollinen Postiennakkomaksu lisätään.