Jammaa.com - Suomalainen elektroniikan verkkokauppa Jammaa.com 20 vuotta
TOIMITUSTILANNE 23.05 19:09
92.3% tuotteista
heti Lahden varastosta!

Saat kaupan päälle kätevän paristotesterin.
Tilaus vähintään 40€. Ennakkomaksu

PERUUTUSKAMERAT, NÄYTÖT JA ASENNUSTARVIKKEET

VALVONTA JA ERIKOISKAMERAT

AUTOON

ACTIONKAMERAT JA KIINNIKKEET

PARISTOT

KANNETTAVAT

PUHELIMEEN

TIETOKONEESEEN

TURVALLISUUS

MUUT

FM lähettimet

FM-lähetin 1GEN autoon +Bluetooth

120179


logo
FM-lähetin 1GEN autoon +Bluetooth

Bluetooth-puhelut, kaksi kaukosäädintä


35.00RatingRatingRatingRatingRating
Toimitusaika

FM-lähetin, MP3-soitin ja Bluetooth-handsfree yhdessä. Laitteen mukana tulee rattiin asennettava kauko-ohjain - lisää käyttömukavuutta ja turvallisuutta. Musiikin toisto SD- tai USB-muistilta.
Lisäkuva FM-lähetin 1GEN autoon +Bluetooth

Tekniset tiedot:

Lähetin: FM Lähetystaajuus: 87,5-108 MHz 0,1 MHz:n jaksoin · Tuetut Musiikkitiedostot: MP3, WMA · Muisti: Ei sisäistä muistia, käyttää SD-muistikortteja tai USB-muistitikkua tai MP3-soittimen muistia USB-liitännästä · Näyttö: 1,5 tuuman näyttö · Bluetooth Ominaisuudet: Versio: 2.0, Kantama: 10m, Profiilit: Handsfree, kuulokkeet, A2DP, Toiminnot: Toisto, Hylkää, Henkilökohtainen vastaus, Tulevan puhelun näyttö (numero) · Hallinta: Ohjauspyörään kiinnitettävä kaukosäädin, vakio kaukosäädin painikkeet · Virtalähde: 12-24V DC savukkeensytyttimen pistoke · Mitat: 6.5 cm x 4.3 cm x 1.5 cm (P x L x S) · Muuta: Taustavalaistu LCD-näyttö yövalaistuksella, Tupakansytytinadapteri joutsenkaulalla onnistuu kätevä näytön säätäminen, Yksinkertainen plug-in -asennus, Soittajan numeron näyttö, Musiikin keskeytys puhelun aikana, Sisäänrakennettu mikrofoni
Kommentit:
Tämä kätevä pieni laite yhdistää kaksi nykypäivän suosituinta lisälaiteteknologiaan autoon ja rakentaa ne yhdeksi laitteeksi. Kun lähetin on paritettuna matkapuhelimesi kanssa, voit soittaa ja vastaanottaa puheluja käyttäen lähettimen mikrofonia ja autosi omia kaiuttimia! Voit myös kuunnella MP3 kokoelmaasi käyttämällä FM-lähetintä. Käyttö on helppoa: kytkemällä SD-kortin tai USB-muistin laitteeseen kuulet digitaalisen musiikin oman autosi stereojärjestelmästä.

Kun vastaat puheluun musiikki keskeytetään automaattisesti ja kun puhelu on päättynyt musiikki jatkuu. Tämä tuote on helppo asentaa: liität sen vain savukkeensytytinpistokkeeseen, valitset taajuuden, virität radion ja käyttö alkaa. Laitteessa on myös perus-painikeet puhelujen ottamiseen ja lopettamiseen. Näppäimillä hallitaan myös musiikin soittoa. Pakkauksessa on myös tavallinen kaukosäädin, joten tarpeen mukaan myös takapenkki voi osallistua musiikin valintaan.
Toimitussisältö: 1GEN FM-lähetin, 2.5mm - 3.5 mm audiokaapeli, slim-kaukosäädin, ohjauspyörään asennettava kauko-ohjain, käyttöhje (engl.)
Toimituskulu: 6.00€ määrästä riippumatta. Mahdollinen Postiennakkomaksu lisätään.
Toimitustapaoletus: Posti 16-paketti .

LUE AIHEESTA

Miksi FM-lähetin on hyvä hankinta autoon?

Radiolähettimet ovat yleistyneet autosoittimien lisälaitteina. Lue, miksi se on hyvä ratkaisu.