Tuotteista 93.6% heti Lahden varastosta! Toimitukset reilusti Suomesta

Peruutuskamerat Kypäräkamerat Auto CD- ja DVD-soittimet Tarjouspaketit autoon LCD-näytöt autoon Valvontatekniikka LED-taskulamput Lisälaitteet autoon DRL-päivävalosarjat autoon MP3-Soittimet MP4-Soittimet FM-lähettimet Kuulokkeet Navigointi Nokia Lumia-tuotteet iPhone-varaosat iPod/iPhone-tarvikkeet Kauneus ja Hyvinvointi Digikamerat Rannekellot Tarvikkeet, kaapelit Muistinlaajennuskortit Akut ja akkulaturit Auton takalasitarrat Kotiteatteri Muut tuotteet
Yhteystiedot Toimitusehdot Maksutavat Edut ja alennukset Rekisteriseloste Karttasijainti Käyttäjätuki Tuote- ja tekniikkartikkelit Käyttöohjeet ja Ajurit Usein Kysyttyä
Yhteystiedot Toimitusehdot Maksutavat Edut ja alennukset Citydeal/Facediili-ohjeet Rekisteriseloste Karttasijainti

Traxter LUX NiskatukiDVD/peli-laitteisto

Takapenkki hiljaiseksi


310.00 €

Sis. ALV 24%

Lisää ostoskoriin
Tekonahkaiset luxus-niskatyynyt 7-tuumaisilla laajakuva -LCD-näytöillä 2 kpl ja DVD- ja CD-soittimella. Lisänä pelikone ja IR-sekä FM-lähetin! Vaihda tylsä automatka hauskaksi ja nautinnolliseksi kokemukseksi takapenkkiläisille.
Niskatuet:
Materiaali: keinonahka, Väri: Musta

Levyt/tuetut formaatit: Levyt: DVD, DVD-R/RW, VCD, CD, Tiedostot: DVD, CD, MP3, MP4-MPEG 1 ja 2, AVI-MPEG4, JPEG, DivX, Video System: PAL / NTSC / Auto

Näytöt:
Näyttö: 7 tuuman TFT LCD, Kuvasuhde: 16:9, Tarkkuus: 800x480 RGB pikseliä, Kirkkaus: 350 cd/m2, Kontrasti: 300:1

Liitännät: (vain päämonitorissa)
USB-portti, Muistikortti-liitäntä (SD / MMC / MS), 3,5 mm kuulokeliitäntä, 3,5 mm plugi A/V IN, RCA A/V IN

Käyttöjännite: 12V DC · Käyttöliittymän kieli: Englanti · Niskatukien Mitat: 139mm x 254mm x 216mm (syvyys x leveys x korkeus), tolppien etäisyys: 114mm - 177mm · Muuta: A/V Johdon pituus: 419cm, tolppien mitat: 165mm x 15mm (pituus x halkaisija)
Tässä niskatuki-DVD-soittimessa on yksi sisäänrakennettu aluevapaa DVD-soitin ja 2 monitoria, joissa hyvä näytön tarkkuus 800 x 480 pikseliä - selkeä videotoisto. LCD-näyttöjen suojana on vetoketjulla varustettu suoja, joka samalla vähentää varkaiden kiinnostusta laitteita kohtaan.

Laitteistossa on myös mukana sisäänrakennettu pelikone! Voit pelata yli 30 eri peliä (mukana) - ne pitävät lapset taatusti viihdytettyinä pitkän ajomatkan tai ruuhkan aikana.

Niskatukinäytöt voivat käyttää myös rakennettua A/V-tuloa ääni-tai kuvalähteen liitäntänä.Siinä on jopa USB-liitäntä ja SD-korttipaikka, joten voit toistaa kaikkia suosikki MP3-, MP4-, DivX-AVI-tiedostoja ilman että tarvitset DVD tai CD-levyjä mukanasi. Sisäänrakennettu FM-lähetin siirtää äänen langattomasti autostereoihisi ja IR-lähetin esim. kuulokkeihisi.
Pakkaussisältö:
1 x DVD-soitin, jossa 7 tuuman näyttö, 1 x 7 näyttö, kaukosäädin, käyttöohje (engl.), A/V IN -kaapeli, välijohto, pelit -cd, videopeliohjain (langaton)
Muut tuotteemme ryhmässä Autosoittimet, LCD-Näytöt
· Traxter EC958 kattoDVD-soitin - 220 €
· Traxter LUX NiskatukiDVD/peli-laitteisto - 310 €
· Traxter HRD7808 keskikonsoli-DVD-soitin - 225 €
· Traxter Style NiskatukiDVD:t pari - 365 €
· Traxter C114 kattoDVD-soitin - 280 €