Tuotteista 93.5% heti Lahden varastosta! Hinnoissa kaikki verot
Jammaa.com - Suomalainen elektroniikan verkkokauppa
Soita asiakaspalveluun
Yhteystiedot Toimitusehdot Maksutavat Edut ja alennukset GDPR tietosuojalausunto Karttasijainti Käyttäjätuki Tuote- ja tekniikkartikkelit Käyttöohjeet ja Ajurit Usein Kysyttyä
KirjauduKatso edut ja rekisteröidy
Nyt ilmainen toimitus tilauksellesi

PERUUTUSKAMERAT, NÄYTÖT JA ASENNUSTARVIKKEET

VALVONTA

ACTIONKAMERAT JA KIINNIKKEET

AUTOON

PARISTOT

LELUT

KANNETTAVAT

PUHELIMEEN

TIETOKONEESEEN

TURVALLISUUS

MUUT

Artikkeli Kaikki teemat

Peruutuskameran valinta

Peruutuskamera säästää kolhuilta ja naarmuilta sekä säästää myös kuskia, kun ei ole tarvis hypätä takana katsomassa peruutuksen suuntaa ja etäisyyttä. Huomioi, että tarvitset peruutuskameran lisäksi myös sille näyttölaitteen. Myös autossa oleva multimediasoitin tai jopa uudemman mallinen navigaattori voi toimia myös näyttönä, jos siinä on videon sisääntulo RCA-liittimellä tai vastaavalla sovittimella. Katso tästä eri liitintyypit

Minkälaisen peruutuskameran tarvitset?

Suuri osa retkeily- ja matkailuautoista on tehty kuorma- ja pakettiautojen rungolle. Fiat Ducato ym. ovat suosittuja alustoja, ja niihin on saatavissa alustakohtaisia, lisäjarruvalon tilalle tulevia kameroita - näin saadaan hyvin ammattimainen ja ensiasennustyyppinen ulkonäkö. Edellä mainittu soveltuu tietysti myös pakettiautoihin. Uusimmissa matkailuaitoissa on usein tehty johdotus valmiiksi peruutuskameraa varten - meiltä löytyy todennäköisesti sovittimet kameran ja näytön päähän (tai teemme tarvittaessa)

Usea matkailuautoilija haluaa moottorilla aukeavan läpällisen kameran. Se auttaa pitämään linssin puhtaana. Meillä on kaksi mallia: 6011S ja PSVT:n huippukamera CM11B

Jos haluat pienikokoisen kameran tai etukameran, suosittelemme lämpimästä mallia Trueview. Huippupienessä metallikoteloidussa kamerassa on laaja kuvakulma. Siinä on myös ohjauslanka, joka katkaisemalla kuva tulee normaalikuvana (etuasennukseen). Peruutuskamerana se asennetaan yleensä rekisterikilven yhteyteen ja on siinä suhteellisen huomaamaton ja pysyy melko hyvin puhtaana. Sen valotehon tarve on vain puoli luksia, joten peruutusvalot antavat riittävän valotehon myös täysin pimeissä olosuhteissa.

Asuntoautoissa puuttuu pääsääntöisesti takanäkymä; peruutuskameralla voidaan näkymä saada aikaiseksi ja tilanne auton takana on nähtävissä kuten takaikkunallisissa autoissakin. Asuntoautoissa peili yleensä kuitenkin on, ja tämän peilin päälle asennettava peilinäyttö säästää tilaa ja antaa luontevan paikan takanäkymää varten.

Työkoneeseen tai kuorma-autoon valintasi voisi olla malli Truck. Jännitealue on 12-24V. Se on erittäin tukeva rakenteeltaan ja pölyltä ja kosteudelta suojattu. Suljinläppäkamera on myös erittäin suosittu etenkin kuorma-autoissa.

Henkilöautoihin löytyy merkki- ja mallikohtaisia peruutuskameroita rekisterikilven valon paikalle yli sataan malliin!

Langaton kamerasetti on yksinkertainen asentaa - vain kameraa varten tarvitaan virrankytkentä, ja sekin onnistuu pakkivalosta edellä mainitulla tavalla. Langaton näyttöosa saa virtansa tupakansytyttimestä ja se kiinnitetään joko tarralla tai imukupilla kojetauluun tai ikkunaan.

Rekat ja kuorma-autot tarvitsevat joko pitkät johtovedot tai hyvän kantaman langattoman laitteiston. Ehdottomasti helpoin ratkaisu on asentaa digitaalinen langaton järjestelmä, jolloin asennus on hyvin yksinkertainen ja pitkäkin kantomatka tulee viiveettömästi, virheettömästi ja salattuna.

Tarjouspaketit - kamera ja näyttö edulliseen yhteishintaan!

Asuntovaunu-ja peräkärrykäyttö
käteväksi on osoittautunut WiFi-peruutuskamera TruckIP Pro, jonka kamerakuva siirretään wifi-signaalilla Android- tai iPhone-älypuhelimeen langattomasti.

Langaton kuvansiirto
Mistä tahansa kamera-näyttöyhdistelmästä saadaan langaton kytkemällä joko väliin analoginen lähetin/vastaanotin-pari tai digitaalinen (WiFi)-pari.

Artikkeli Muut artikkelit teemasta Peruutuskamerat

Aiheeseen liittyviä tuotteita:

»