Jammaa.com - Suomalainen elektroniikan verkkokauppa Jammaa.com 20 vuotta
TOIMITUSTILANNE 22.05 2:29
92.6% tuotteista
heti Lahden varastosta!

PERUUTUSKAMERAT, NÄYTÖT JA ASENNUSTARVIKKEET

VALVONTA JA ERIKOISKAMERAT

AUTOON

ACTIONKAMERAT JA KIINNIKKEET

PARISTOT

KANNETTAVAT

PUHELIMEEN

TIETOKONEESEEN

TURVALLISUUS

MUUT

Artikkeli Kaikki teemat

Peruutuskamera pakettiautoon lisäjarruvalon tilalle

Pakettiauton lisäjarruvalon tilalle asennettavat peruutuskamerat ovat erinomainen vaihtoehto kuljettajille, jotka haluavat parantaa ajoturvallisuutta ja helppoutta peruutettaessa. Tämä varuste on erityisen hyödyllinen niille kuljettajille, jotka ajavat paljon taajama-alueilla tai käyttävät pakettiautoa usein pysäköinnin aikana.

Suosituimpiin pakettiautoihin on saatavilla merkki- ja mallikohtaisia lisäjarruvalokameroita.

Peruutuskameran asentaminen pakettiautoon voi auttaa kuljettajaa havaitsemaan takana olevat esteet ja parantamaan näin ajoturvallisuutta. Kun peruutuskamera on asennettu auton takalasiin, se tarjoaa kuljettajalle selkeän kuvan auton takana olevasta alueesta, jota voi olla vaikea nähdä peruuttaessa pelkän taustapeilin avulla. Kameran avulla kuljettaja voi havaita esteet ja välttää kolareita.

Peruutuskameran asennus on yleensä helppoa; lisäjarruvalo irti ja sen tilalle kameran sisältävä kamera-jarruvaloyhdistelmä. Kaapelin veto eteen ja kiinni näyttöön. Kamera saa käyttövirran joko näytöltä tai siihen kytketään ohjaamossa 12V virta. Tämän voi näppärä tehdä itse, mutta asennuksen voi tehdä ammattilaisen toimesta. Asennusprosessi sisältää yleensä kameran kiinnittämisen takalasin yläosaan ja sen liittämisen auton sähköjärjestelmään. Kun kamera on asennettu, sen näkymä voidaan esittää auton navigointijärjestelmän näytössä tai erillisessä näytössä, joka asennetaan auton kojelautaan tai peilin päällä olevaan peilinäyttöön.

Kamera on yksi osa kokonaisvaltaista ajoturvallisuutta, mutta kuljettajan on silti käytettävä kaikkia käytettävissään olevia keinoja varmistaakseen, että auton takana on turvallista peruuttaa.

Peruutuskameran hinta vaihtelee merkin ja mallin mukaan, mutta se voi olla kohtuullinen investointi, kun otetaan huomioon sen tarjoamat turvallisuushyödyt ja helpompi ympäristön hallinta. Monet uudet pakettiautomallit sisältävät jo vakiona peruutuskameran, mutta jos autossasi ei ole tätä ominaisuutta, harkitse sen asentamista lisävarusteena.

Kaiken kaikkiaan peruutuskameran asentaminen pakettiautoon on loistava tapa parantaa ajoturvallisuutta ja helppoutta peruutettaessa. Jos olet kiinnostunut tästä varusteesta, ota yhteyttä ja kysy lisää peruutuskameran asennusmahdollisuuksista pakettiautoosi.

Artikkeli Muut artikkelit teemasta Peruutuskamerat

Aiheeseen liittyviä tuotteita:

»

LUE AIHEESTA

Peruutuskamera pakettiautoon lisäjarruvalon tilalle

Lisäjarruvalokamera pakettiautoon on järkevä hankinta