Tuotteista 91.7% heti Lahden varastosta! Hinnoissa kaikki verot
Jammaa.com - Suomalainen elektroniikan verkkokauppa
Yhteystiedot Toimitusehdot Maksutavat Edut ja alennukset GDPR tietosuojalausunto Karttasijainti Käyttäjätuki Tuote- ja tekniikkartikkelit Käyttöohjeet ja Ajurit Usein Kysyttyä
KirjauduKatso edut ja rekisteröidy

PERUUTUSKAMERAT, NÄYTÖT JA ASENNUSTARVIKKEET

VALVONTA

ACTIONKAMERAT JA KIINNIKKEET

AUTOON

PARISTOT

LELUT

KANNETTAVAT

PUHELIMEEN

TIETOKONEESEEN

TURVALLISUUS

MUUT

Artikkeli Kaikki teemat

Miksi FM-lähetin on hyvä hankinta autoon?

Radiolähettimet ovat yleistyneet autosoittimien lisälaitteina

FM-lähettimet tulivat laillisiksi vuoden 2006 syksyllä.
Niiden kehitys on aikaansaanut sen, että nyt FM-lähetin on myös laadullisesti erittäin hyvä vaihtoehto ja täydennys auton kiinteän soittimen rinnalle. Se mahdollistaa nyt kaikissa radiollisissa autoissa MP3-musiikin kuuntelun; varsinkin, kun uusissa automalleissa on monissa jo integroitu soitin ja jos MP3-toisto ei ole valmiina, sitä ei siihen saakaan. Sama ongelma on yleinen useilla historic - ja harrasteauton omistajilla.

Laatu parantunut
CD-levyjen äänenlaatu on hyvä. Useimmille meistä kuitenkin vähempi, MP3-laatuinen ääni, on varsin riittävä; autossa harvemmin kuunteluolosuhteet ovat muutenkaan HiFi-luokkaa.
Huomioi kuitenkin, että halvimmat FM-lähettimet markkinoilla ovat osoittautuneet monille pettymykseksi: suojaamattomat ja halvoista komponenteista rakennetut laitteet ovat varsin häiriöherkkiä ja äänenlaadussa on toivomisen varaa.

Auton tupakansytyttimeen kytkettävä FM-lähetin on loistava lisälaite
SD- ja USB-muisteja käyttävät FM-lähettimet ovat käteviä: voit siirtää musiikkikokoelmasi muistilaitteeseen ja toistaa musiikin sieltä; ei enää naarmuuntuvia CD-levyjä eikä hankalia levynvaihtoja kesken ajomatkan. Jos laitteen mukana toimitetaan vielä kaukosäädin, lähestytään jo luxusta. Pidemmänkin matkan musiikkivalikoima on mukana 1 GB muistitikulla, koska siihen mahtuu normaalipituisia kappaleita jopa kolmesataa eli useampia levyllisiä!

Artikkeli Muut artikkelit teemasta Auto

Aiheeseen liittyviä tuotteita: