Tuotteista 94.4% heti Lahden varastosta! Toimitukset reilusti Suomesta

Peruutuskamerat Kypäräkamerat Auto CD- ja DVD-soittimet Tarjouspaketit autoon LCD-näytöt autoon Valvontatekniikka LED-taskulamput Lisälaitteet autoon DRL-päivävalosarjat autoon MP3-Soittimet MP4-Soittimet FM-lähettimet Kuulokkeet Navigointi Nokia Lumia-tuotteet iPhone-varaosat iPod/iPhone-tarvikkeet Kauneus ja Hyvinvointi Digikamerat Rannekellot Tarvikkeet, kaapelit Muistinlaajennuskortit Akut ja akkulaturit Auton takalasitarrat Kotiteatteri Muut tuotteet
Yhteystiedot Toimitusehdot Maksutavat Edut ja alennukset Citydeal/Facediili-ohjeet Rekisteriseloste Karttasijainti Käyttäjätuki Tuote- ja tekniikkartikkelit Käyttöohjeet ja Ajurit Usein Kysyttyä
Yhteystiedot Toimitusehdot Maksutavat Edut ja alennukset Citydeal/Facediili-ohjeet Rekisteriseloste Karttasijainti


>

FM-radiolähettimet autokäyttöön

SD- ja USB-muisteja käyttävät FM-lähettimet ovat käteviä: voit siirtää musiikkikokoelmasi muistilaitteeseen ja toistaa musiikin sieltä; ei enää naarmuuntuvia CD-levyjä eikä hankalia levynvaihtoja kesken ajomatkan. Jos laitteen mukana toimitetaan vielä kaukosäädin, lähestytään jo luxusta. iPhoneen kytkettävä pienikokoinen transmitteri jakaa iPhonen musiikkikirjaston auton stereoiden kautta laadukkaasti. Bluetooth-ominaisuus tekee puhelimessa puhumisen turvallisemmaksi.

Pidemmänkin matkan musiikkivalikoima on mukana 1 GB muistitikulla, koska siihen mahtuu normaalipituisia kappaleita jopa kolmesataa eli useampia levyllisiä!
Lue tästä lisää FM-lähettimistä

FM-lähetin 1GEN autoon +Bluetooth

FM-lähetin, MP3-soitin ja Bluetooth-handsfree yhdessä. Laitteen mukana tulee rattiin asennettava kauko-ohjain - lisää käyttömukavuutta ja turvallisuutta. Musiikin toisto SD- tai US...

24 €
Norm. 29€

Säästä 17.24%

FM-lähetin Traxter MM SD/USB

Todella hyvännäköinen radiolähetin musiikin kuunteluun. Kaksi eri näyttöväriä kojetaulusi värin mätsäämiseen. Toistaa musiikin USB-tikulta ja SD-muistikortilta.

16 €
Norm. 22€

Säästä 27.27%

Traxter C16 FM-lähetin/MP4-soitin 4GB

FM-lähetin ja MP3-soitin auton tupakansytytinpistokkeeseen. Toistaa myös AMV-videot ja valokuvat! Bluetooth handsfree-puheluja varten.

57 €

Sis. alv 24%

FM-lähetin Traxter SL600 4GB

Erittäin suositusta A55-mallista parannettu versio, jossa 4GB sisäinen muisti sekä 2 USB-virran ulosottoa (1A ja 2,1A) vaikka puhelimen latausta varten.

39 €

Sis. alv 24%

FM-lähetin Traxter A55 4GB muistilla

Huippusuosittu MP3-soitin FM-lähettimellä autoon. Sisäinen muisti 4 Gt - voit tallentaa satoja suosikki MP3-musiikkitiedostoja ja nauttia niistä tien päällä.

32 €

Sis. alv 24%

FM-lähetin 601S handsfree + musiikki

Tässä hieno FM-lähetin autokäyttöön. Voit soittaa musiikkia muistikortilta, SD-kortilta tai suoraan puhelimesta AD2P-toiminnolla. Bluetooth-handsfree ja kaukosäädin. Taipuisa kaula...

31 €

Sis. alv 24%

Traxter A60 FM-lähetin autoon

Huipputyylikäs musta FM-lähetin Sd-muistikorteille ja USB-tikuille kaukosäätimellä auton tupakansytytinpistokkeeseen.

18 €

Sis. alv 24%

Traxter A62 FM-lähetin autoon

Tyylikäs FM-lähetin auton tupakansytyttimeen. Toistaa MP3-musiikka SD-muistikorteilta. Mukana kaukosäädin.

17 €

Sis. alv 24%

Traxter FM20 FM-lähetin autoon

Upeanvärinen ja tyylikäs FM-lähetin autoon, tupakansytyttimeen. Toistaa musiikin SD- ja USB -muisteilta sekä muista äänilähteistä (esim. kännykkä) plugin kautta. Kaukosäädin.

16 €

Sis. alv 24%

FM-lähetin FM181 iPad/iPhone/iPod

Edullinen FM-lähetin liitettäväksi iPad/iPhone 3GS/4 /4S -laitteisiin. Paino vain 9 g. Mukana kaukosäädin ja autolaturi!

15 €

Sis. alv 24%

FM-lähetin FM183 iPhone/iPod

Pienikokoinen, PLL-lukittu laadukas lähetin 2G/3G/3GS/4- ja iPod-laitteille. Autolaturilla lataat iLaitteesi autossa. Kaukosäädin.

14 €

Sis. alv 24%

Traxter FMD001 FM-lähetin

FM-lähetin auton tupakansytyttimeen. Voit käyttää USB-muistia tai SD-muistikortteja. Mukana kaukosäädin ja johdot. Väri: Musta

14 €

Sis. alv 24%