Tuotteista 94.2% heti varastosta! - Suomalainen verkkokauppa toimittaa reilusti Suomesta

Peruutuskamerat Kypäräkamerat Auto CD- ja DVD-soittimet Tarjouspaketit autoon LCD-näytöt autoon Valvontatekniikka LED-taskulamput Lisälaitteet autoon DRL-päivävalosarjat autoon MP3-Soittimet MP4-Soittimet FM-lähettimet Kuulokkeet Navigointi Nokia Lumia-tuotteet iPhone-varaosat iPod/iPhone-tarvikkeet Kauneus ja Hyvinvointi Digikamerat Rannekellot Tarvikkeet, kaapelit Muistinlaajennuskortit Akut ja akkulaturit Auton takalasitarrat Kotiteatteri Muut tuotteet
Yhteystiedot Toimitusehdot Maksutavat Edut ja alennukset Citydeal/Facediili-ohjeet Rekisteriseloste Karttasijainti Käyttäjätuki Tuote- ja tekniikkartikkelit Käyttöohjeet ja Ajurit Usein Kysyttyä
Yhteystiedot Toimitusehdot Maksutavat Edut ja alennukset Citydeal/Facediili-ohjeet Rekisteriseloste Karttasijainti


FM-radiolähettimet autokäyttöön

SD- ja USB-muisteja käyttävät FM-lähettimet ovat käteviä: voit siirtää musiikkikokoelmasi muistilaitteeseen ja toistaa musiikin sieltä; ei enää naarmuuntuvia CD-levyjä eikä hankalia levynvaihtoja kesken ajomatkan. Jos laitteen mukana toimitetaan vielä kaukosäädin, lähestytään jo luxusta. iPhoneen kytkettävä pienikokoinen transmitteri jakaa iPhonen musiikkikirjaston auton stereoiden kautta laadukkaasti. Bluetooth-ominaisuus tekee puhelimessa puhumisen turvallisemmaksi.

Pidemmänkin matkan musiikkivalikoima on mukana 1 GB muistitikulla, koska siihen mahtuu normaalipituisia kappaleita jopa kolmesataa eli useampia levyllisiä!
Lue tästä lisää FM-lähettimistä

FM-lähetin MP3/USB/SD-soitinmoduli autoon

Hieno, kojetauluun kiinnitettävä MP3-soitin, jossa FM-lähetin, tuki muistitikuille ja -korteille. Virran ulosotto, line in, kauko-ohjain

32.00 €
Norm. 40€

Säästä 20.00%

FM-lähetin Traxter A55 4GB muistilla

Huippusuosittu MP3-soitin FM-lähettimellä autoon. Sisäinen muisti 4 Gt - voit tallentaa satoja suosikki MP3-musiikkitiedostoja ja nauttia niistä tien päällä.

29.00 €
Norm. 32€

Säästä 9.38%

FM-lähetin 1GEN autoon +Bluetooth

FM-lähetin, MP3-soitin ja Bluetooth-handsfree yhdessä. Laitteen mukana tulee rattiin asennettava kauko-ohjain - lisää käyttömukavuutta ja turvallisuutta. Musiikin toisto SD- tai US...

24.00 €
Norm. 29€

Säästä 17.24%

FM-lähetin Traxter MM SD/USB

Todella hyvännäköinen radiolähetin musiikin kuunteluun. Kaksi eri näyttöväriä kojetaulusi värin mätsäämiseen. Toistaa musiikin USB-tikulta ja SD-muistikortilta.

19.00 €
Norm. 22€

Säästä 13.64%

Traxter C16 FM-lähetin/MP4-soitin 4GB

FM-lähetin ja MP3-soitin auton tupakansytytinpistokkeeseen. Toistaa myös AMV-videot ja valokuvat! Bluetooth handsfree-puheluja varten.

57.00 €

FM-lähetin Traxter SL600 4GB

Erittäin suositusta A55-mallista parannettu versio, jossa 4GB sisäinen muisti sekä 2 USB-virran ulosottoa (1A ja 2,1A) vaikka puhelimen latausta varten.

39.00 €

Traxter A60 FM-lähetin autoon

Huipputyylikäs musta FM-lähetin Sd-muistikorteille ja USB-tikuille kaukosäätimellä auton tupakansytytinpistokkeeseen.

18.00 €

Traxter A62 FM-lähetin autoon

Tyylikäs FM-lähetin auton tupakansytyttimeen. Toistaa MP3-musiikka SD-muistikorteilta. Mukana kaukosäädin.

17.00 €

Traxter FM20 FM-lähetin autoon

Upeanvärinen ja tyylikäs FM-lähetin autoon, tupakansytyttimeen. Toistaa musiikin SD- ja USB -muisteilta sekä muista äänilähteistä (esim. kännykkä) plugin kautta. Kaukosäädin.

16.00 €

FM-lähetin FM181 iPad/iPhone/iPod

Edullinen FM-lähetin liitettäväksi iPad/iPhone 3GS/4 /4S -laitteisiin. Paino vain 9 g. Mukana kaukosäädin ja autolaturi!

15.00 €

FM-lähetin FM183 iPhone/iPod

Pienikokoinen, PLL-lukittu laadukas lähetin 2G/3G/3GS/4- ja iPod-laitteille. Autolaturilla lataat iLaitteesi autossa. Kaukosäädin.

14.00 €

Traxter FMD001 FM-lähetin

FM-lähetin auton tupakansytyttimeen. Voit käyttää USB-muistia tai SD-muistikortteja. Mukana kaukosäädin ja johdot. Väri: Musta

14.00 €